Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 12 October 2018

Kotak Cenderahati / Doorgift by KWM Craft

Assalamualaikummm..๐Ÿ˜‰ 

Apa khabar semuaa..?? Kalau ada yang  berminat untuk menempah doorgift ke hadiah ke or even goodies untuk majlis penting korang, tak kisah lah majlis apa pun, kahwin ke akikah ke birthday celebration ke, 

Haa,, memang tepatlah korang tengok blog ni sebab kami ada menyediakan perkhidmatan tersebut dengan menggunakan laser cutting.... 





Inilah contoh-contoh yang kami ada buat. Jangan risau...  korang boleh pilih design sendiri. Bestkan?? 

Meh tengok dengan lebih dekat lagi... 




 Haa.. yang untuk doorgift majlis kahwin korang tu.. kalau nak engraved muka korang pun boleh tau.. Bestkann.. Ha... So apa lagi, meh lah buat tempahan kat kami.. konfem tak rugi ๐Ÿ˜Š

Kalau berminat untuk membuat tempahan atau ada sebarang pertanyaan , sila hubungi 

Hj Isa (012 7986909) atau Wan (017 6755236)





No comments:

Post a comment