Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 3 February 2020

EPOXY FOUNTAIN PEN

Hai Assalamualaikum..

Ahamdulillah.. Baru-baru ni kami ada buat satu fountain pen khas daripada epoxy resin. Cantik guys! Teruja tengok bila dah siap.. Hasilnya memang cantik. Kami sebenarnya baru jugak nak berjinak-jinak dalam dunia youtuber. hehe So alang-alang buat pen guna epoxy ni, kita pun buat lah video tutorial membuat fountain pen ni.

Awak-awak semua yang baca entry ni boleh lah tengok video yang kita share kat bawah ni.. Alang-alang tu boleh lah subscribe channel youtube kami (KWM Craft Youtube Channel) dan share video kite.  hihi Support lah sikit hehe  Kot2 boleh jadi youtuber yang berjaya ke.. InsyaAllah dari semasa ke semasa kite akan upload lebih banyak video yang related dengan kami.. Enjoy the video guys ;)

Kalau ada yang berminat dengan pen ni ke atau pun produk yang lain boleh lah hubungi 0176759935 atau 0176755236. InsyaAllah kami akan buat seperti yang anda inginkan..









Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment