Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 8 October 2019

Tempahan Custom : Rak Kerusi Lantai

Hai Assalamulaikum..

Alhamdulillah.. Kami ada menerima tempahan untuk membuat rak kerusi untuk penyimpanan kerusi lantai. Memang sesuailah untuk menyimpan kerusi yang takde kaki tu.. huhu
Kalau nak adjust size lain pun boleh.. Bukan setakat rak kerusi je, kalau nak tempah rak untuk menyimpan rehal pun boleh. Jangan lah segan-segan nak contact kami..

Kalau berminatt boleh direct contact nombor yang ada kat hujung entry.. Whatsapp boleh message boleh, kalau nak call pun boleh,, InsyaAllah kami akan bantu anda.






Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )

No comments:

Post a comment