Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 12 April 2019

The Folding Chair


Hai Assalamualaikum..

Hello people.. you wanna know something.. Kami ada buat satu kerusi khas yang pasti akan memudahkan semua orang.. Apaa tuu.. haaa.. Kita buat kerusi lipat.. Kerusi ni sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai ruang yang sempit tapi memerlukan kerusi yang banyak.. Sebab apa sesuai? Semestinyalah lepas guna kita boleh lipat and simpan.. 

Kerusi ni pun boleh digunakan untuk sesiapa yang uzur (bukan uzur perempuan tu tau) uzur ni untuk orang-orang tua yang tak boleh nak berdiri lama waktu solat tu.. haa boleh guna kerusi ni.. Jangan risau dengan ketahanan.. Sebab kerusi ni diperbuat daripada kayu cengal.. Mesti kukuh dan tahan lama punya.. 

Mana-mana institusi yang memerlukan kemudahan ini tak pun yang inginkan kelainan boleh lah  hubungi kami.. Kami akan buatkan untuk anda.. Letak kat rumah pun cantik tau.. Klasik gituuu.. heheh 





Ni bila dah lipat.. 






Ni kita share video cana nak lipat kerusi tu.. hihi




Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a comment