Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 10 June 2016

The Curves are Sexy!

Salam. Afternoon readers!

Hari ni nak update sikit pasal Kayu Kemuning Hitam. Ada stok Kemuning Hitam yang sangat rare di kilang kami.Nampak unik kan? Bak kata omputih, the curves are sexy! Kayu kemuning hitam seperti dalam gambar ini adalah teras dari pokok kemuning hitam yang telah mati. Bentuk ini adalah bentuk asli yang terhasil daripada impak semulajadi keatas pohon kemuning yang telah mati itu. Teras pohon kemuning hitam ini telahpun kami gosok supaya nampak lebih berkilat. Disebabkan faktor pencahayaan, teras kemuning hitam dalam gambar ini tak nampak hitam sangat.

Design yang unik ini sesuai untuk dibuat perhiasan didalam rumah, letak atas meja kat ruang tamu menggantikan pokok bunga plastik ataupun diletakkan di ruang pejabat. Pasti tetamu anda tertarik melihat kayu kemuning hitam sebagai centerpiece di dalam rumah anda. Kemudian, boleh la anda jamu tetamu anda dengan Black Gold Kemuning Tea.Black Gold Kemuning Tea ni adalah 100% dari kayu kemuning, tiada bahan pengawet mahupun bahan-bahan pemanis dan sebagainya. Kami tak campurkan bahan-bahan lain sebab nak preserve keaslian teh ini. Satu sachet boleh buat 3-5 liter teh, dan sachet tersebut boleh digunakan lagi sehinngalah hilang warna teh itu.

Blog post terdahulu mengenai Kemuning Hitam:
1. Black Gold Kemuning Tea: Link
2. Kayu Kemuning Hitam: Link
3. Tasbih Kayu Kemuning Hitam: Link
4. Teras Kayu Kemuning Hitam: Link

So, apa lagi...alang-alang nak raya ni, jom beli satu centerpiece letak kat ruang tamu, pastu jamu tetamu anda dengan Black Gold Kemuning Tea. Sila contact  mana-mana nombor dibawah. Jangan malu, jangan segan ye :)

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus:013.202.3420
Sara:011.1195.7717
2 comments: