Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 31 May 2016

Hapuskan Stress Furniture Hunting dengan Custom Made Furniture Design

Haaa...macam mana? Pa pe pon, kita mulakan post hari ini dengan ucapan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah syukur nikmat, kami mendapat tempahan untuk membuat perabot lagi. Setakat ini, banyak tempahan untuk perabot. Maklumlah, lebih ramai yang prefer custom made design berbanding beli perabot yang ready made.

Bukan sebab yang ready made tu tak cantik, cantik je, elok je...tapi.... Most of the time terbesar lah, terkecik lah, nak letak tu tak muat lah, nak letak ni tak muat lah. Lagi rasa tak syok kalau dah pegi banyak kedai tapi tak de pulak kaler yang berkenan. Hmm....

Aaaaaaaaaa.....Stresss mak!

(Adegan sebenar ye...hari tu punye cerita, punye la payah nak cari side table yg betul-betul size tu, pastu nak kaler tu jugak sbb nak matching kan warnanya dengan tema living room. Cari-cari tak jumpa. Last- last pi beli je apa yg ada. Tu cerita zaman dulu.

Kalau zaman sekarang? Semua online. Browse aje Lazada ke, Mudah.my ke, 11Street ke...kalau jumpa the exact match dgn yang kita nk tu, gembiralah hati. Kalau takde, monyok je sampai esok pagi..haha)

So, moral of the story is, untuk mengelakkan stress dan monyok yang berpanjangan, apa kata consider untuk tempah aje perabot yg dihajati itu - dgn kami semestinya!

Anyway, back to tempahan perabot custom made design yang kami terima. Perabot-perabot inilah yg kami usahakan sekarang, sama ada yg telah/hampir siap:

Unik kan? Seunik si customer mungkin?
Close-up view

Close-up view
Meja ngeteh yang lain dari yang lain.

Meja ngeteh yang simple, muat 6-8 orang untuk borak-borak atau group discussion.

Yang ini pulak meja untuk tukang jahit. Senang nak ukur kain & gunting kain atas meja ni. Rak kat sebelah tu pulak senang nak organize kain yg dah potong ataupun barang-barang jahitan.

Dah, tak mau stress-stress. Bagi je design perabot apa yang anda nak, kaler ape, size apa, KWM akan usahakan untuk anda. Yang penting harga kami affordable, anda pon tak susah hati. ;)

Dial number ni untuk keterangan lanjut okay:

Haji: 012.798.6909
Hajjah:012.658.8744
Sara: 011.1195.7717
Firdaus:013.202.3420

No comments:

Post a Comment