Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 13 June 2016

Dapatkan Black Gold Kemuning Series di LAZADA sekarang!

Assalamualaikum readers!

Siapa-siapa yang kaki beli barang online mesti kenal siapa Lazada kan? Haaa.... Lazada ni adalah kedai yang jual barang-barang online. Sejak ada Lazada ni hidup senang ckit. Bukan apa, tak payah dah nak susah-susah nak pi kedai, nk pikir tang mana nak parking, sekilometer pulak berjalan nk menyampai ke kedai lagi... penat gitu! Tu belom nak usha-usha barang lagi..hihihi (bercakap melalui pengalaman)

Sebab itulah sekarang ni, selain dari berhubung direct dengan representative  dari KWM Craft, anda boleh mendapatkan sesetengah dari produk kami secara online di Lazada. Ya! Di LAZADA! Kami tak main-main.

Kalau tak percaya, ce type "Black Gold Kemuning" kat search bar kat lazada.com.my, anda akan mendapati terdapat empat produk utama yang berasaskan Kemuning dijual di Lazada.

Screenshot produk-produk kami di Lazada



Antara produk-produk kami yang telah berada di pasaran Lazada:










So, apa lagi, cepat-cepat la ke Lazada dan dapatkan mana-mana Black Gold Kemuning Series bagi keperluan harian anda!

Anda boleh terus click pada nama-nama produk di atas, dan anda akan terus ke laman Lazada untuk usha-usha & proceed unt membeli :)

Perlukan lebih maklumat? Hubungi:

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus: 013.202.3420
Sara: 011.1195.7717

No comments:

Post a Comment