Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 2 June 2016

Rocking Chair

Malam td, sedang sy cuba mencari inspirasi, terserempak pula gambar furniture yang unik di blog "Go Wood" (link disini ) .

Rocking chair and crib for mothers. Source: Go Wood

Unik kan?

Sebelum ni pon kami ada membuat rocking chair, tapi unt yang dewasa lah. Gambar seperti dibawah:




Kalau x silap,dulu-dulu orang buat kerusi ni dari rotan kan? Sy ada pakcik sorang, dia ada rocking chair ni dah lebih 20 tahun. Dia letak kat beranda. Ayun petang-petang sambil baca buku + kopi tambah plak ada angin, pergh! Rasa nyamannnnn... Hilang semua masalah. Letak dpn TV pon boleh. Lepas balik kerja duduk atas kerusi ni sambil minum teh best tu... Hilang penat balik kerja..kannn..  *thumbs up*

Berminat nak memiliki rocking chair? Contact mana-mana nombor dibawah ye:

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus:013.202.3420
Sara:011.1195.7717


No comments:

Post a Comment