Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 16 June 2016

Depa kata, "Life is too short to wear boring stuffs"

Asslamualaikum Readers!

Baru lepas sahur ni. Hujan pulak tu. Sedap betoi kalau dapat tido. Hehe. Tapi, tak elok tido lepas subuh, nanti rezeki tak berapa nak murah. Lagipon baru lepas bedal 2 pinggan nasi goreng sahur tadi. Kalau tido mau boncit. Hihihi *ketawa  sopan*

Pantang hujan, time ni lah lutut sakit. Tak tau la apa kaitan hujan & sakit lutut ni. Sejuk agaknya. Muda-muda dulu tak pulak sakit lutut den ni. Adehhh...sakit betul nak berjalan. Nak bertongkat, rasa macam muda lagi. Padahal, stok tongkat kat kilang tu ade je. tapi...entahla...still rasa mcm nak control macho lagi. *batok....uhuk..uhuk*

By the way, cakap pasal tongkat ni kan, baru-baru ni kami ada lah terima tempahan tongkat custom made  diperbuat daripada dua jenis kayu; kayu kemuning hitam + kayu kemuning emas. Meh kami belanja gambar hasil tongkat yang dah siap buat:






Haa....what u guys think?

In my opinion, design ni memang nampak elegant. Gabungan warna hitam dan emas memang serasi dan umph! Saya pasti customer kami nampak WOW pabila menggayakan tongkat ini.

Well, some people said, "ala, tongkat je pon, pakai je la yang plastik/besi tu.". Tapi, for me, bertongkat pon harusla ada style! Plus, life is to short to wear boring stuffs, am I right? Contonhnya macam nak raya ni kan, kita dah pkai baju cantik-cantik, lawa-lawa, tambah plak dengan tongkat kayu, mesti nampak handsome dan ada style lah!  One thing for sure, kalau kita ditakdirkan perlu memakai alat bantuan berjalan, it doesn't mean that your fashion sense are gone forever...kannnnn? Lagipon, kayu ni bukan sembarangan kayu tau. Ini kayu eksotik okay. Susah tau nak cari kat ceruk hutan nun...Kualiti pon, terbaik...! *thumbs up*

Ok lah...dah..dah... Kalau nak cakap pasal fesyen ni, panjang pulak ceritanya nanti. :D

Ni nak tambah lagi koleksi tongkat yang ada kat kilang kami:

Yang ini adalah tongkat kayu kemuning bentuk original. gambarnya kami ambil sekerat je sebab agak panjang.

Yang ini pula tongkat dari kayu kemuning emas yang telah dibentuk dan ditambah kepala yang berukir. 

Yang ini pula tongkat Raja Kayu Putih yang telah kami gosok. Ada kepala yang berukir dan tidak berukir. Terpulang kepada pelanggan nak design kepala yang macam mana.

Tongkat Raja Kayu Merah yang kami telah gosok dan original form.
Hmm....Nampaknye hujan dah berhenti. Amacam? Cool tak tongkat-tongkat kami? Nak satu? Dial number dibawah untuk keterangan lanjut, okay!

Representative KWM Craft:

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus: 013.202.3420
Sara: 011.1195.7717




No comments:

Post a Comment