Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 30 May 2016

Siapa suka tanam pokok angkat tangan!

Siapa yang nak tanam pokok, tapi kawasan rumah tak cukup luas, raise both hands!

Saya! (Sambil angkat semua tangan) Hehe...

Hmmm....kdg-kdg tu rasa geram je nak tanam semua jenis pokok tapi apakan daya, rumah sempit (bercakap berdasarkan pengalaman). Well, ruang ni memang merupakan satu faktor utama kenapa anda tak boleh nk tanam pokok banyak-banyak dalam kawasan rumah sendiri. Tapi itu tak bermakna anda perlu pindah rumah. Relaks dulu..., KWM ada jln penyelesaiannya. *wink*

Tengok customer tetap kitaorang ni, bagaimana beliau tackle permasalahan ini - dengan menempah rak pokok bertingkat-tingkat. Haaa..bukan mangkuk aje yang bertingkat-tingkat, nk tanam pokok pon boleh bertingkat skarang ni tau.


Inilah dia rak pokok bertingkat-tingkat yang disebut-sebut tadi. Boleh juga digunakan untuk letak barang-barang gardening.

 Pemandangan serba hijau herba-herba diatas rak yang ditanam oleh isteri tercinta. Bukan setakat herba sahaja, malah ada pokok tin yg di tanam di belakang rumah. Sesiapa yang berminat nak tanam pokok tin ataupon nk beli pokok herba,jemput-jemputlah wassap Hajjah untuk lebih info!

Lagi satu jenis rak yg ditempah oleh customer. Sesuai untuk tanam anak pokok terutamanya. Juga sgt sesuai untuk yg tinggal di apartment with limited space tapi masih gigih dan bersemangat nak tanam pokok jugak!

Berminat nak tanam pokok dan selesaikan masalah kekurangan ruang untuk tanam pokok? Sila hubungi kami: 
Haji: 012.798.6909
Hajjah:012.658.8744
Sara: 011.1195.7717
Firdaus:013.202.3420

No comments:

Post a Comment