Lokasi baru Bengkel
LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil

Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Tuesday, 15 November 2016

Perabut Mewah Eksklusif dari KWM Craft

Assalamualaikum. 

Bismillah.....

Pasti ramai yang sudah biasa pergi ke kedai-kedai perabut dan melihat pelbagai jenis perabut kayu dengan ukiran-ukiran yang yang halus dan sedap mata memandang. Well, anda boleh mendapatkan perabut idaman anda, dengan design anda sendiri dengan menempahnya di kilang kami kerana kami mempunyai kepakaran yang setanding dengan kedai-kedai perabut mewah diluar sana. 

Terkini, kami menerima tempahan daripada seorang customer untuk membuat almari dan coffee table. Almari ini kami buat menggunakan kayu cempadak. Kukuh, dan mempunyai ulir kayu yang menarik. Design almari adalah simple tapi nampak  mewah. Details yang kami tekankan pada design ini adalah pada ukiran tradisional diatas kepala almari, kaki almari dan garisan pembahagi antara laci dan ruang almari atas. Ketiga-tiga details yang kami terapkan kepada design ini serasi bila ditampilkan bersama.


Almari yang ditempah adalah secocok dengan coffee table di ruang tamu. Untuk coffee table ini, design yang ditonjolkan adalah design ukiran yang sedikit heavy  untuk mempamerkan citarasara mewah, ketelitian, dan kesenian customer dalam memilih perabut idaman. *******************************
Proses penghasilan perabut di kilang


Kepada yang berminat untuk menempah perabut mewah yang terbaik dari KWM Craft, anda boleh menghubungi nombor yang tertera dibawah ini:


Haji Isa: 012.798.6909
Hajah Rohani: 012.658.8744
Firdaus: 013.202.3420
Sara: 011.1195.7717

No comments:

Post a Comment