Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Thursday, 28 July 2016

Projek Terbaru: Wood Silhouette / Siluet Kayu

Assalamualaikum.

Ni nak bagitau good news gais! Kitaorang baru sahaja beli machine yang membolehkan kami membuat ukiran yang lebih kompleks iaitu siluet kayu (wood silhouette)! Ini adalah antara projek terbaru kami yang membolehkan anda untuk mengabadikan gambar anda atas kayu! Ataupun nak abadikan kata-kata inspirasi pada kayu, pon boleh! Semua pon boleh lahhhh!

Contoh gambar adalah seperti dibawah ini.

Source: Here, here

Bukan itu sahaja, nak buat ukiran kayu yang kompleks lagi berseni pon boleh! Contoh macam frame kayu kat bawah ni:


Korang jugak boleh submit logo untuk buat ukiran mcm kat bawah ni ( logo surau maarof) dan sample ukiran yg dah siap (surau nurul huda)


Oklah, tak nak cakap panjang dah... call number dibawah ni untuk keterangan lebih lanjut ye. Tata titi tutu~

Representative KWM Craft:

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus: 013.202.3420
Sara: 011.1195.7717


2 comments:

  1. Assalam hj.. sya norazman siron.. (0192225558).. aji ada ke source utk kayu gaharu..bole wassap saya pd no di atas.. tq

    ReplyDelete
  2. Assalam hj ..sya ada satu jenis kayu ni..biasa org buat ulu parang atau kapak.. tapi saya nak buat biji tasbih.. bole ke haji uruskan amik ipah utk mesin kan tq

    ReplyDelete