Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 1 August 2016

Kami nak jual, ada tak yang sudi nak beli?

Assalamualaikum semua!

Hari ni hari Selasa, so, no more Mondays blues!~ hikhik. So, kami pun bertambah semangat  dan berbesar hati nak jual 2 jenis kayu ni untuk sapa-sapa yang berminat.

Pertama:

Oriented Strand Board atau nama popularnya, OSB board dari Germany baru je sampai di kilang kami, bersusun-susun gitu. Saiznya 8 kaki x 4 kaki dgn ketebalan dari 8mm, 10mm, 12mm, dan 19mm. Macam-macam boleh buat, contohnye macam kabinet, meja, papan dinding dan macam-macam lah yang boleh dibuat menggunakan kayu ni.

Nak tau rupe OSB Borad ni camne? Bolehlah rujuk gambar dibawah/;


Item yang kedua pulak:

Ini ialah Kayu Pine dari Sweden (dari jauh dia mai) anak dara lagi bukan secondhand ye, siap ketam lagi. Ada macam-macam size yang boleh dipilih dan untuk kegunaan anda semua!


Haaa..ape lagi? calling-calling or Whatsapp or call kami untuk keterangan lanjut. :)

Representative KWM Craft:

Haji: 012.798.6909
Hajjah: 012.658.8744
Firdaus: 013.202.3420
Sara: 011.1195.7717

No comments:

Post a Comment