Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Sunday, 29 May 2016

Siapa kata kayu tak boleh buat hantaran?

Tak dak sapa kata tak boleh. Kalau hang nak try, try la... Kami ada banyak stok! Hehe....

Di kilang KWM skarang ni, tak putus-putus order untuk dulang hantaran. Kalau kat kedai-kedai barang hantaran kahwin, kebanyakkan dulang ni pakai plastik, tak pon besi (maybe). Dah lama tak kahwin, so..x berapa nak pasti. Ops!

Uniknya dulang hantaran buatan KWM ni adalah, kami menggunakan kayu. Sangat rare bukan? Kalau sebelum ni kita pakai yang plastik/besi yang dah sokmo-sokmo nampak kat kedai-kedai tu, apa kata skarang ni kita ubah perspektif para tetamu dan impress-kan besan terutamanya dengan menggunakan dulang menggunakan kayu. (make sure niat bukan nak riak ye :) hehe...).

Pasti dalam hati, besan akan berkata WOW dan tetamu pula akan tertanya-tanya "depa bli kat mana ni? Nak tiru lah lain kali".




Haaa.. nampak tak design dulang hantaran ni? Simple je tapi menarik. Ada dua tone kayu yang kontra tu yang membuat kan dulang ni pops up dari yang biasa kita lihat kat kedai-kedai mahupun majlis-majlis pertunangan/pernikahan. Bukan itu je, since the design is very simple and minimal, hias sikit je dah umph! Tak payah la kita nak hias teruk-teruk; nak taruk manik la, labuci la, bunga daun semua bagai. Kalau gamnye melekat tak pe jugak, ni dan dan nak tukaq hantaran, dan dan tu la bunga tercabut, manik pulak berteraboq.. adoi mak.. pening!

Kalau hang tak nak pening-pening, jom la calling-calling ataupun whatsapp kami dan teruslah membuat tempahan kepada:

Sara: 011-1195 7717, Haji 012-798 6909 Hajjah 012-658 8744 atau Firdaus 013-202 3420.


Kepala tak pening, kenduri pon enjoy!


1 comment:

  1. SALAM ADA TAK DULANG BULAT DAN MELENGKUNG MCM KUALI TAPI DARI KAYU TUAN

    ReplyDelete