Lokasi baru Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 13 January 2020

Tempahan Plaque Cenderahati INSKEN

Hai Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. Akhirnya kerja2 menyiapkan tempahan plaque daripada INSKEN (Institut Keusahawanan Negara)  sebanyak 1500 dah pun siap.. Makan masa 3 bulan jugak lah untuk siapkan semua tempahan ni. Fuhh.. mencabar sungguh hihi 

Tapi dengan kerjasama staff semua Alhamdulilahh semuanya berjalan dengan lancar..
Kepada sesiapa yang berminat jugak untuk membuat tempahan cenderahati tak kisah sama ada plaque, kotak ke InsyaAllah kami akan buatkan.. Any kind of design boleh proposed pada kita, InsyaAllah jika kami boleh buat kami akan buatkan.. :)





Jika ingin menempah atau mempunyai sebarang pertanyaan, sila hubungi atau Whatsapp

Hj Isa ( 012-7986909 )
Wan ( 017-6755236 )
Syafiqah (012-3488760)   
Alin ( 017-6759935 )


No comments:

Post a Comment