Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 9 September 2013

Kayu bermacam macam kayu eksotik

1. Kayu cendana semerbak Wangi


 
Kayu ini saya perolehi minggu lepas dan dengan rupa yang unik lagi menakutkan dan bila kita letak didalam rumah habis seluruh rumah semerbak berbau Wangi naik takut dibuatnya hehehe. Berusia lebih dari 500 tahun dan berbentuk asal dgn ketebalan dlm 2 " dan ketinggian lebih 2 kaki dan 12" lebar. yg ini pun telah dilamar oleh Mr Loo dari Pulau Pinang tapi masih belum ada hantaran lagi.....

SOLD

 

 SOLD

 
 
Kayu cendana yg telah saya buat menjadi tongkat yg harum setiap kali kita memegangnya. Dapat dua batang tongkat tetapi satu bilah telah terbang ke Ampang Mr Lim  yg punya.
 

 SOLD

2. Kayu teras Kelor / gemunggal super Big 90kg

 
Teras Kelor super Big ni saya perolehi dari hutan Pahang dgn bantuan orang asli Mr Weet saya Berjaya mengeluarkan dari hutan dan ianya tegap dan agak berwarna gelap serta mengeluarkan minyak damar yg lekat dan hitam seperti getah disebelah bawahnya.
 
 
 
Sesiapa berminat untuk mendapatkan kayu ini sila whatsapp atau sms atau call Hj di talian 0127986909 utk berurusan.
 

3. Kayu teras menang yg mempunyai kayu disebalah dalam teras nya.

 
 

SOLD masih ada dlm simpanan tapi amat limited

 
Setelah sekian lama saya bermain dgn kayu hanya pada kali ini saya memperolehi kayu teras menang yg mempunyai kayu disebelah dalam nya subhanaaulah maha besar ciptaan mu.
 

stok terbaru masih ada dan banyak variasi 

4. Kayu kemuning emas bahagian banir atau akar yg begitu indah

 
Kayu kemuning emas ini saya perolehi dari hutan sebelah perak dan bhagian yg paling dikehendaki oleh pemburu kayu adalah bahagian banir kayu dan harga dia juga boleh tahannnnn.
 
 
 SOLD yg sebelah kanan
 
 

SOLD

 
 
 Ini adalah kayu bahagian akar atau banir kayu kemuning emas dgn keberatan lebih 40 kg ni huhu nak membelah pun perlukan bantuan orang. Rasa tak sabra juga nak tengok ira kayu didalam nya ni hehehe.
 

Sesiapa yg berminat untuk mendapatkan kayu2 ini siala whatsapp Hj atau call atau sms ke talian 0127986909

 
 
Akar kayu meraga atau kemuning kuning yg unik

SOLD

 
 
Akar teras kayu sepang
 
 
Akar Raja Kayu
 
 
Akar tunjang kayu teras kelor
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment